Adverteren op Amazon

Lukt het momenteel niet om succes te boeken met advertenties op Amazon? Of weet u niet hoe u moet beginnen met adverteren? Wij kunnen hierbij helpen, en zorgen ervoor dat uw producten op Amazon, meer zichtbaarheid krijgen, meer sales genereren en winstgevender worden.

Waarom kiezen voor Etail Oceans:

Meerdere jaren ervaring met adverteren op Amazon
Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ins en outs omtrent Amazon advertising
Wij nemen data gedreven beslissingen waardoor we 95% van de tijd op het juiste spoor zitten, de andere 5% zijn learnings
Wij verhogen het verkeer naar uw producten op Amazon
Wij verbeteren uw omzet via adverteren op Amazon
Wij zorgen voor een sterk verbeterde ACOS / ROI
Meer sales via adverteren betekent ook dat uw organische ranking op Amazon zal verbeteren.
adverteren op amazon

Waarom Adverteren op Amazon?

Amazon’s algoritme wordt beïnvloed door verschillende factoren, de belangrijkste ranking factor is sales. Hoe meer verkopen op Amazon hoe beter uw producten ranken op Amazon.
Door te adverteren op Amazon zorgt u ervoor dat er meer verkeer naar uw producten wordt geleid. Meer verkeer zorgt voor meer sales wat weer zorgt voor een betere ranking. Daarom is adverteren op Amazon zo belangrijk voor uw Amazon product ranking.

Wat doen we?

Wij helpen bedrijven meer verkopen via Amazon te realiseren. Dit doen we door het volledig uit handen nemen van het adverteren via Amazon. Dit doel kan gericht zijn op het creëren van meer zichtbaarheid op Amazon en of het verhogen van de verkopen via Amazon. We starten bij nieuwe klanten met een uitgebreide account scan en aan de hand daarvan leggen we de pijn en verbeter punten uit. Om vervolgens het account beter op te zetten dan ooit tevoren.

Analyses op basis van data

Bij ons draaien alle optimalisaties om data, zo houden we te allen tijden uw advertising-campagnes in de gaten en analyseren we de prestaties van de campagnes gedurende een langere periode. Op deze manier zitten we er altijd boven op en zien we direct waar en wanneer campagnes moeten worden geoptimaliseerd.