Adverteren op Amazon

Lukt het u momenteel niet om succes te boeken met uw advertenties op Amazon? Of weet u niet waar u moet beginnen met amazon advertising? Wij kunnen u hierbij helpen, en zorgen er (vaak al binnen een paar dagen) voor dat uw producten op Amazon, meer zichtbaarheid krijgen, meer sales genereren en winstgevender worden.

Waarom u moet kiezen voor Etail Oceans:

Meerdere jaren ervaring met adverteren op Amazon
Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ins en outs omtrent Amazon advertising
Wij nemen data gedreven beslissingen waardoor we 90% van de tijd op het juiste spoor zitten, de andere 10% zijn learnings
Wij verhogen het verkeer naar uw producten op Amazon
Wij verbeteren uw omzet via adverteren op Amazon
Wij zorgen voor een sterk verbeterde ROI (return on investment)
Meer sales via adverteren betekent ook dat uw organische ranking op Amazon zal verbeteren.
adverteren op amazon

Waarom Adverteren op Amazon?

Amazon’s algoritme wordt beïnvloed door verschillende factoren, de belangrijkste ranking factor is sales. Hoe meer verkopen op Amazon hoe beter uw producten ranken op Amazon.
Door te adverteren op Amazon zorgt u ervoor dat er meer verkeer naar uw producten wordt geleid. Meer verkeer zorgt voor meer sales wat weer zorgt voor een betere ranking. Daarom is adverteren op Amazon zo belangrijk voor uw Amazon product ranking.

Wat doen we?

Wij helpen bedrijven meer verkopen via Amazon te realiseren. Dit doen we door het volledig uit handen nemen van het adverteren via Amazon of door gericht advies te geven om het gewenste doel te bereiken. Dit doel kan gericht zijn op het creëren van meer zichtbaarheid op Amazon en of het vergroten van de verkopen via Amazon.

Analyses op basis van data

Bij ons draaien alle optimalisaties om data, zo houden we te allen tijden uw Amazon-campagnes in de gaten en analyseren we de prestaties van uw campagnes gedurende een langere periode. Op deze manier zitten we er altijd boven op en zien we direct waar en wanneer campagnes moeten worden geoptimaliseerd.