Amazon SEO & content optimalisatie

Uw Amazon-productpagina is dé kans om de klant te laten zien waarom uw merk geweldig is en waarom Amazon bezoekers uw product moeten kopen. Wij helpen u om de best mogelijke zichtbaarheid te bereiken, en het verkeer en de verkoop te vergroten door gericht productcontent optimalisatie advies te geven.

Waarom u moet kiezen voor Etail Oceans:

Ruime ervaring met het toepassen van Amazon SEO
Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ins en outs omtrent Amazon SEO
Meten is weten, en is essentieel om te zien waar u momenteel staat met uw product ranking en hoeveel u nog kunt optimaliseren. Aan de hand van tools bepalen we waar we moeten bijsturen.
amazon seo

Waarom Amazon SEO?

Over het algemeen zijn producten alleen te vinden in de Amazon webshop als de productvermelding ook de juiste relevante zoekwoorden bevat (hoewel er enkele uitzonderingen zijn). Zonder de juiste Amazon SEO strategie zullen uw producten niet of nauwelijks gevonden worden.

ZOEKWOORD ONDERZOEK

Een zoekwoord onderzoek is de basis voor een goede SEO strategie op Amazon. Dit vertelt immers precies op welke zoekwoorden je moet inspelen. Met onze speciale Amazon zoekwoord tool brengen we alle zoekwoorden in kaart die we daarna gebruiken voor content optimalisatie of Amazon advertising.

CONTENT ADVIES

Wij geven voortdurend advies zodat u altijd op de hoogte bent hoe uw merk meer zichtbaarheid verkrijgt op Amazon. Dit gebeurt door productdetail pagina optimalisatie (bijvoorbeeld titels, bullet points, zoekwoorden, afbeeldingen of andere content optimalisaties (A+, EBC content).

CONTENT ANALYSE

Door gebruik te maken van onze Amazon tools weten wij precies waar uw merk / product staat in het optimalisatie proces of waar we nog verbeteringen moeten toe passen.