Amazon content optimalisatie

De product pagina is dé kans om de klant te laten zien waarom een merk geweldig is en waarom bezoekers dat product moeten kopen. Wij helpen klanten om de best mogelijke zichtbaarheid en conversie te bereiken, en het verkeer en de verkoop te vergroten door gericht product content optimalisaties toe te passen.

Waarom kiezen voor Etail Oceans:

Ruime ervaring met het toepassen van SEO op Amazon
Wij lopen voorop wat betreft de laatste ins en outs omtrent SEO
Meten is weten, en is essentieel om te zien wat er beter kan. Aan de hand van onze tools bepalen we waar we moeten bijsturen.

Waarom SEO op Amazon?

Over het algemeen zijn producten alleen te vinden in de Amazon webshop als de product pagina ook de juiste relevante zoekwoorden bevat. Zonder de juiste SEO strategie zullen producten niet of nauwelijks gevonden worden.

ZOEKWOORD ONDERZOEK

Een zoekwoord onderzoek is de basis voor een goede SEO strategie op Amazon. Dit vertelt immers precies op welke zoekwoorden je moet inspelen. Met onze zoekwoord tool brengen we alle relevante zoekwoorden in kaart die we daarna gebruiken voor content optimalisatie of adverteren op Amazon.

CONTENT ADVIES

Wij geven voortdurend advies zodat onze klanten altijd op de hoogte zijn van de laatste trends om meer sales te krijgen op Amazon. Dit gebeurt door productpagina optimalisatie (bijvoorbeeld titels, bullet points, zoekwoorden, afbeeldingen of andere content optimalisaties (A+, Brandstore).

CONTENT ANALYSE

Door gebruik te maken van onze tools weten wij precies waar een merk / product staat in het optimalisatie proces of waar we nog verbeteringen moeten toe passen.