Hulp Nodig bij het opstarten op Amazon

Als u dit leest bent u waarschijnlijk al begonnen met het verkopen via Amazon of u bent aan het nadenken om uw producten via Amazon te gaan verkopen, maar heeft geen idee waar te beginnen..?

Wij helpen merken succesvol te worden via Amazon. Bent u volledig nieuw op Amazon en wilt u hulp bij het plaatsen van uw producten in seller central. Of heeft u hulp nodig bij het optimaliseren van uw content zodat u sneller op pagina 1 zichtbaar bent? Voor al deze zaken bent u bij ons aan het juiste adres!

Er komen een hoop vragen op u af wanneer u start op Amazon:

In welke landen wilt u actief zijn?
Welke producten zijn wel interessant voor verkoop op Amazon en welke niet?
Verstuur ik mijn producten zelf naar de eindklant of via Amazon?
Hoe zorg ik ervoor dat ik de buy box win?

Met al deze vragen kunnen wij u helpen. Door onze ervaring en tools geven we gericht advies en zorgen ervoor dat we de juiste beslissingen maken. Ook nemen we bepaalde taken uit handen zodat onze klanten zich bezig kunnen houden met de dingen waar zij verstand van hebben!

Zo kunnen we u helpen met:

Het kiezen van de juiste producten voor Amazon
Het kiezen van het juiste verkoop plan op Amazon
Het registreren en opzetten van uw producten op Amazon
Ook bieden we hulp bij het optimaliseren van uw Amazon content of bij het adverteren op Amazon.

U twijfelt nog steeds..?

Hieronder leest u 5 redenen waarom u op Amazon actief zou moeten zijn:

1. Begin klein en vergroot naarmate – deze optie zorgt voor potentieel lage opstartkosten
2. Voer een bedrijf met fysieke producten uit zonder producten te moeten opslaan, verpakken of verzenden, Amazon doet dit allemaal voor u.
3. Het Amazon-platform biedt toegang tot een enorm publiek dat klaar is om uw product te kopen. Dit leidt tot een consistente stroom van orders en dus inkomsten.
4. Amazon bezoekers zijn verder in de sales funnel en kopen daarom sneller dan op een soortgelijk platform als Google. Dit zorgt ervoor dat u sneller meer sales genereert.
5. Amazon is de grootste online retailer ter wereld dit biedt enorme kansen voor u als bedrijf om meer zichtbaarheid en verkopen te genereren via dit nog altijd groeiende platform.