Over ons

Amazon is een van de minst begrepen en minst transparante kanalen op dit moment en wij zien dit als een kans. Ons doel is om Amazon SEO en adverteren op Amazon voor iedereen te vereenvoudigen. Dit doen we met behulp van onze ervaring, tools en data gedreven strategie.

Bij Etail Oceans werken we dagelijks met bedrijven, die net starten met verkopen op Amazon of problemen hebben met verkopen op Amazon.

Iedereen die nieuw is op Amazon gokt. Startende “Amazonians” weten niet welke zoekwoorden ze moeten gebruiken, hoe ze vindbaar worden op Amazon, en zelfs niet hoe Amazon in zijn geheel werkt.

Adverteerders en merken weten niet waar hun doelgebruikers zijn, hoe ze te bereiken, of zelfs hoeveel ze moeten uitgeven om dat te doen.

Wij geloven dat er altijd een betere manier is om marketing te doen. We zijn obsessief gepassioneerd en richten ons met name op Amazon zoekmachine-optimalisatie (SEO) en adverteren op Amazon.

Missie
Onze missie bij Etail Oceans is om uw business op Amazon naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Dit houdt in dat uw producten:

  • Meer zichtbaarheid krijgen
  • Meer sales genereren
  • Winstgevender worden

En daardoor Hoger ranken op Amazon! Wat wederom zal lijden tot nog meer sales! Kortom: Als uw bedrijf wint, winnen wij ook!

Wij behandelen uw merk alsof het ons eigen merk is.

 Waar we voor staan:

  • U bent geen klant maar onze partner. Samen gaan we voor het beste resultaat op Amazon.
  • Uw merk leren kennen is essentieel om ons werk goed te kunnen doen.
  • Data laat zien of we de juiste weg inslaan (dit doet het 90% van de tijd, de andere 10% zijn learnings).
  • Door onze ervaring met zowel grote als kleine klanten bieden we vandaag de dag het extra duwtje in de rug voor ondernemingen die succesvol willen worden op Amazon.