Verkopen op Amazon

Amazon is een enorm interessante norm in de hedendaagse online wereld. Momenteel zijn er duizenden tips, blogs en video’s te vinden op internet over hoe u bergen omzet draait via Amazon. Er is waarschijnlijk geen onderwerp meer naar voren gebracht dan HOE een product op Amazon te lanceren. Uitzoeken hoe Amazon precies werkt kost echter veel tijd en dan dient u zelf nog te starten met het opzetten van uw Amazon account en het opzetten van uw producten op Amazon. Tijd die u misschien zelf niet heeft laat staan de ervaring met Amazon.

DAT KAN MAKKELIJKER!

Etail Oceans focust zich enkel en alleen op bedrijven die verkopen op Amazon.

Het stelt ons in staat om marketing strategieën te creëren die van een veel doordachter niveau zijn dan uw typische “Digital Marketeer”.

De meeste Amazon-verkopers gebruiken geen echte strategie bij het verkopen op Amazon. Dus, hoe kunt u uw concurrenten te slim af zijn? Wij helpen manieren te vinden om waarde toe te voegen, kwaliteit toe te voegen aan uw content of u te onderscheiden van de concurrentie.

verkopen op amazon

Plus

Naast het creëren van optimale content en het uitvoeren van een effectieve Amazon-advertising strategie, vereist het onderhoud van Vendor of Seller Central constante aandacht. Het takenpakket is breed: of het nu gaat om het uploaden en monitoren van uw productgegevens, het openen en volgen van Amazon-supportcases, het optimaal in kaart brengen van de assortimentsstructuur of het beheren van reviews.

Samen met u werken we aan een optimale strategie voor succes op de lange termijn.
Wij nemen het beheer van een account volledig of gedeeltelijk van u over.

Ons Doel: het verhogen van uw Amazon-prestaties en verbeteren van uw merk- en klantervaring.

Vraag nu een gratis account scan of een vrijblijvende offerte aan zodat u op korte termijn meer gaat verkopen op Amazon!